IOD – POKLICNI TEČAJ – Ekonomski tehnik – Termini konzultacij in kontakti

Objavljamo seznam profesorjev, ki so nosilci predmetov, za izobraževanje odraslih, na programu Poklicni tečaj – ekonomski tehnik v šolskem letu 2018/19. Na povezavi: Konzultacije za poklicni tečaj ekonomski tehnik Revizija 19.10.2018 – SPREMEMBA TERMINA Ribič – Trstenjak so razvidne govorilne ure nosilcev predmetov, konzultacije, elektronski naslov in telefon. Vljudno vas pozivamo, da se povežete s profesorji, udeležite konzultacij, pridobite ustrezne napotke za delo, študijsko gradivo in nenazadnje opravljanje izpita za določen predmet iz vašega izobraževalnega načrta.

Konzultacije potekajo v kabinetu nosilca predmeta  oziroma, če nosilec določi drugače – v določeni učilnici (obvestilo na dan konzultacij na vratih kabineta). Kje se nahajajo kabineti nosilcev predmetov lahko preverite na spodnji povezavi: http://www.seslj.si/n-ucitelji/. 

Pomembno opozorilo:

Oceni pri predmetih M1 – Poslovanje podjetij s projekti in M3 – Delovanje gospodarstva sta sestavljeni iz treh delov, kot je razvidno iz spodnje preglednice, pri različnih učiteljih. Ko opravite vse 3 dele se prizna predmet kot opravljen. 

 

V primeru nejasnosti se obrnite na organizatorko izobraževanja odraslih, Teo Seliškar Otrin, na 01/300 47 17 oziroma [email protected]

 

Pripravila: Tea Seliškar Otrin, Srednja ekonomska šola Ljubljana, 3. 10. 2018

IOD – POKLICNI TEČAJ – Ekonomski tehnik – Termini konzultacij in kontakti
Ocenite zgornjo objavo