Dobrodelni Roškarji

V času od 30.11. do 17.12.2015 so se dijaki naše šole priključili akciji Rdečega križa Ljubljana Za otroški nasmeh. Dijaki so donirali 1 evro za  novoletna darila za otroke iz materialno ogroženih družin.

ZAKLJUČNA PRIREDITEV

Vse dijake in profesorje vabimo na zaključno prireditev, ki bo 20. 6. 2013  na šolskem dvorišču, s pričetkom ob 11. uri.

Na prireditvi boste dijaki lahko pokazali svoje znanje, saj bo potekal medrazredni kviz, zato vsak razred izbere tri najbistrejše ume. Prav tako pa se boste lahko pomerili v vlečenju vrvi.

V pevskem delu bodo nastopili  glasbeniki:
-Trkaj
-Patricija Selan
-Sara Esther Berglez

Za pogostitev bo poskrbel SLOREST (piknik!).

Prireditev je del obveznih interesnih dejavnosti, zato je udeležba za vse dijake obvezna. Prisotnost bodo razredniki preverjali pred prireditvijo in po njej.

 

 

 

 

Predstavitev dijaške skupnosti

Dijaška skupnost SEŠ Ljubljana ima dolgoletno tradicijo. Vsako leto si na rednih srečanjih zadamo naloge, ki popestrijo življenje na šoli, vključujemo se v različne šolske in obšolske aktivnosti, sodelujemo pa tudi z organizacijami na humanitarnem področju.

Tako tradicionalno pripravimo sprejem za prvošolce, ki mu pravimo krst fazanov, s katerim dijakom prvih letnikov dokažemo, da je lahko na šoli tudi zabavno. Ob koncu šolskega leta pripra vimo zaključno prireditev, kjer odkrivamo nove pevske talente, naši kitaristi pa so tako ali tako že legendarni. Včasih se opogumijo tudi profesorji in nastopijo pred dijaki, ki so nad takimi predstavami navdušeni.

Najpomembnejše pa je naše prizadevanje na humanitarnem področju, saj že vrsto let sodelujemo z Unicefom pri zbiranju sredstev za otroke po svetu in prodajamo njihove novoletne voščilnice.

Ponosni pa smo tudi na odziv dijakov in profesorjev pri vsakoletnem zbiranju toplih oblačil za brezdomce, s katerimi želimo omiliti njihovo stisko.

V delo DS skušamo privabiti čim več aktivnih dijakov, zato je vsak član dobrodošel.
 

Mentorica DS Tina Bogovič

 

 

 

 

Aktualne objave

 

Dobrodelni Roškarji - V času od 30.11. do 17.12.2015 so se dijaki naše šole priključili akciji Rdečega križa Ljubljana Za otroški nasmeh. Dijaki so donirali 1 evro za  novoletna darila za otroke iz materialno ogroženih družin.
ZAKLJUČNA PRIREDITEV - Vse dijake in profesorje vabimo na zaključno prireditev, ki bo 20. 6. 2013  na šolskem dvorišču, s pričetkom ob 11. uri. Na prireditvi boste dijaki lahko pokazali svoje znanje, saj bo potekal medrazredni kviz, zato vsak razred izbere tri najbistrejše ume. Prav tako pa se boste lahko pomerili v vlečenju vrvi. V pevskem delu bodo […]
Predstavitev dijaške skupnosti - Dijaška skupnost SEŠ Ljubljana ima dolgoletno tradicijo. Vsako leto si na rednih srečanjih zadamo naloge, ki popestrijo življenje na šoli, vključujemo se v različne šolske in obšolske aktivnosti, sodelujemo pa tudi z organizacijami na humanitarnem področju. Tako tradicionalno pripravimo sprejem za prvošolce, ki mu pravimo krst fazanov, s katerim dijakom prvih letnikov dokažemo, da je […]