1. podjetniški petek 11. 11. 2011 – Bojan Hajdinjak

V petek, 11.11.2011, smo v okviru podjetniških petkov na SEŠL gostili mag. Bojana Hajdinjaka, direktorja Zavoda za permanentno izobraževanje Cene Štupar ter našega bivšega sodelavca.

Fotografije v galeriji slik

Mag. Hajdinjak je prisotne dijake in profesorje s svojim doživetim pripovedovanjem popeljal skozi korake razvoja svoje karierne poti.

Tako nam je jasno spregovoril o težavah, dilemah, s katerimi se je med gradnjo kariere srečeval, in nam pokazal načine, kako se jih je konstruktivno lotil. Našim dijakom je predstavil specifičnost dela direktorja in svoj osebni pristop, ki ga pri reševanju morebitnih težav uporablja. Jasno je opozoril na prepotrebno znanje slovenščine in tujih jezikov za uspešno konkuriranje na trgu delovne sile. Našim dijakom je položil na srce, da je najpomembneje, da se stalno izobražujejo in izboljšujejo svojo kompetentnost. Zaključil je z mislijo, da je za uspeh bistveno, da verjamemo vase, saj nam tega nihče ne more vzeti; to je tisti temeljni kamen, na katerega zidamo svojo edinstveno poklicno pot.

Mag. Bojan Hajdinjak je prisotne navdušil s svojo karizmatično osebnostjo in svojim pozitivizmom.

Na koncu smo se malce okrepčali s sokom in keksi ter z novim znanjem in navdihom odhiteli novim izzivom naproti.

Mag. Mihaela Kastelec

 

 

 

 

Deli objavo

Skip to content