Izdelava spletnih strani - Srednja ekonomska šola Ljubljana

Izdelava spletnih strani

Izdelavo spletne strani Srednje ekonomske šole Ljubljana – Roška smo zaupali podjetju Gorec d.o.o., kateremu je izdelava spletnih strani primarna dejavnost že več kot 13 let.

Želeli smo enostavno spletno stran, katero bomo lahko sami urejali in dopolnjevali. Iz tega razloga smo se po priporočilu odločili za spletno stran izdelano na WordPress skripti. Gre za urejevalnik, za katerega so kreirana podrobna navodila za izdelavo spletnih strani na WordPressu.

Brez težav lahko tako sami dodajamo vsebino (tekste, slike, filme, …), urejamo objave, podajamo obvestila dijakom in ustvarjamo galerije dogodkov, ki so se zvrstili v šolskem letu.

izdelava spletnih strani

Na šoli redno objavljamo različne novice, ki so namenjene tako dijakom naše šole, profesorjem, kot tudi zunanjim obiskovalcem. Enostavno se novice, ki so na strani lahko ureja, dopolnjuje in redno dodaja nove. Pri nas obeležimo tudi različne dogodke, ki se izvedejo tekom šolskega leta, tako da se vsebina na spletni strani redno posodablja. Številne zanimive novice pritegnejo obiskovalce naše spletne strani, da se vedno znova vračajo na našo spletno stran in prebirajo dogajanja povezana z našo šolo, dijaki in njihovimi mentorji oz. profesorji.

Skip to content