Športni dan

ŠPORTNI DAN, petek, 2. 9. 2022 – ROGLA

V petek, 2. 9. 2022, bo v sklopu obveznih interesnih dejavnosti za vse dijake Srednje ekonomske šole Ljubljana organiziran športni dan na ROGLO.

Športni dan se bo začel s pohodom po Škratovi učni poti in zaključil na poti med krošnjami. Pohod bo trajal približno 2,5 uri, zato dijaki ne pozabite na ustrezno obutev – pohodne čevlje oz. superge z narebrenim podplatom. Zaradi višje nadmorske višine s seboj vzemite tudi vetrovko in toplejša oblačila.

Oznake na poti: Pot je označena s tablami in z rdečimi markacijskimi trakovi (glej spodnje slike) in je krožna, z začetkom pri Hotelu Planja, nadaljevanjem do smučišča Jurgovo z zaključkom na poti med krošnjami.

Zbor: točna navodila in razporeditev po avtobusih (menjave niso možne) boste prejeli 1. šolski dan. Obvestilo bo tudi na šolski oglasni deski. Odhodi avtobusov bodo iz postajališč Cukrarna in Streliška.

Malica na športnem dnevu ni organizirana, zato si jo dijaki vzemite s seboj.

Plačilo: dijaki boste za plačilo prevoza prejeli položnice. Vstopnino za pot med krošnjami bo krila šola s sredstvi iz šolskega sklada.

Doplačila na lokaciji – prostovoljno: na koncu poti med krošnjami se z vrha lahko spustite tudi po toboganu – cena spusta je 2€.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum

pet Sep 2022
Expired!

Time

8:00 am - 3:00 pm

Lokalni čas

  • Časovni pas: America/New_York
  • Date: pet Sep 2022
  • Time: 2:00 am - 9:00 am

Labels

Dogodki
QR Code