Koncert JAZ(Z) MGL - Srednja ekonomska šola Ljubljana

Koncert JAZ(Z) MGL

Koncert JAZ(Z) MGL

Spoštovani dijaki in profesorji!

Vabljeni na druženje z igralci/pevci MGL, na katerem boste lahko uživali v poslušanju najpopularnejših jazzovskih komadov s prvinami rocka, in sicer v sredo, 8. maja, ob 20. uri v Kinu Šiška.

Tudi letos nas bodo igralci MGL poskušali navdušiti na jazzovskem koncertu, na katerem bomo uživali v izvedbi najpopulatnejših jazzovskih skladb s prvinami rocka.

Slišali bomo večne hite, kot so: Hit the Road Jack, Summertime, Via con me, Feeling good, Bobby Brown, Fly me to the Moon …

Peli bodo: Viktorija Bencik Emeršič, Sebastian Cavazza, Jurij Drevenšek, Anja Drnovšek, Gregor Gruden, Jure Kopušar, Primož Pirnat, Tina Potočnik, Matej Puc, Uroš Smolej in Domen Valič.

Pevce/igrlce bo spremljala glasbena skupina Jazz in the Pants, ki jo sestavlja pet fantov, mlajših od 20 let. Njihova osnovna glasbena zvrst je jazz, kombiniran s prvinami rocka.

Pripravili bodo tudi pestre nagrade.

Za abonente dijaškega abonmaja v MGL so vstopnice za koncert brezplačne in jih prevzamete pri mentorici MGL Tatjani Horvat. Dobili boste tudi rdeče pasice, ki so OBVEZNE za vstop v Kino Šiška.

Ostali dijaki in profesorji, ki bi se želeli razvedriti na tem posebnem jazzovskem koncertu, lahko vstopnico kupite pred koncertom na blagajni MGL po ceni 10,40 EUR (za dijake). Na dan koncerta bodo vstopnice dražje (17 EUR).

Dobrodošli na koncertu v sredo, 8. maja, ob 20. uri v Kinu Šiška.

mentorica MGL Tatjana Horvat

 

 

 

 

 

Deli objavo

Skip to content