Na obisku SUPERNOVE LJUBLJANA

V četrtek, 8. 12. 2016, smo se vsi udeleženci SPIRIT-ovega projekta Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti udeležili finalnega zaključka – ogleda nakupovalnega centra Supernova Ljubljana. Za nas so odprli vrata že ob 8. uri. Sprejel nas je gospod Kristijan Flegar, centermanager in prokurist podjetja m2. Podrobno nam je predstavil delovanje trgovskega centra in načrte za prihodnost.

_u1c7110 _u1c6866

 

 

 

 

 

 

 

Gospod Flegar nam je povedal, da so za uspeh trgovskega centra zelo pomembni zunanji izvajalci, zato so se nam podrobneje predstavili direktorji sodelujočih podjetij za marketing, varovanje in vzdrževanje. Prav tako sta nam nekaj besed namenili vodji otroškega kotička in info točke. Po končani predstavitvi smo se v spremstvu g. Flegarja podali na voden ogled trgovskega centra. Ob tem smo natančno spoznali koncept gibanja kupca. Ob sprehodu skozi trgovski center smo si ogledali tudi nadzorno sobo varnostne službe.

_u1c7157 _u1c7191

 

 

 

 

 

 

Med samim ogledom je sledilo še presenečenje. Pridružila se nam je gospa Iryna Osypenko Nemec – obraz Supernove.

_u1c7210 _u1c7227

 

 

 

 

 

 

Po končanem ogledu so nas prijazno pogostili v osrednjem prostoru Piazze del Papa.

_u1c7250 _u1c7287

 

 

 

 

 

 

 

Gospodu Flegarju in njegovi ekipi se najlepše zahvaljujemo za sprejem, nepozabno izkušnjo in vpogled v zakulisje uspešnega trgovskega centra Supernova Ljubljana.

_u1c7368

Mentorici projekta:  Tanja Trček Pelko in Jasmina Didić Horvat

Deli objavo

Skip to content