Prve delovne izkušnje v Evropi – Erasmus+ - Srednja ekonomska šola Ljubljana

Prve delovne izkušnje v Evropi – Erasmus+

Udeleženci mobilnosti v sklopu projekta Erasmus+ preko delovne prakse v Evropi pridobivajo prve mednarodne delovne izkušnje. Dijakom se tako poleg izobraževalnega razvoja ponuja priložnost tudi za osebni, kulturni, jezikovni in izobraževalni razvoj skozi življenje in delo v drugi državi.

Mobilnost pomaga tudi pri razvoju transverzalnih veščin, ki so danes temelj učinkovitega delovanja v svetu in jih v različnih kombinacijah terja prav vsaka problemska situacija, so komuniciranje preko kulturnih meja, neodvisnost, prilagodljivost, samozadostnost in samostojnost. Dijaki z opravljanjem delovne prakse preizkusijo svoje karierne ambicije in motivacijo za delo. Odkrivajo novo kulturo, izboljšujejo jezikovno znanje, pridobivajo nove prijatelje in predvsem bogatijo svoj življenjepis.

Program Erasmus+ v celoti financira Evropska komisija.

Dijaki Srednje ekonomske šole Ljubljana s Certifikati in Europassi mobilnosti o uspešno zaključeni delovni praksi v Bragi na Portugalskem.

 Dijaki Srednje ekonomske in trgovske šole – Šolski center Nova Gorica  s Certifikati in Europassi mobilnosti o uspešno zaključeni delovni praksi v Bragi na Portugalskem

Deli objavo

Skip to content