SPIRIT-ove počitnice podjetnosti

spirit in roška srednja ekonomska šola ljubljana                          Mladim se dogaja

Vabilo k druženju na

SPIRIT-ovih počitnicah podjetnosti

Dragi dijaki, željni druženja, iskanja kreativnih in inovativnih rešitev

Vabimo vas, da se nam med jesenskimi počitnicami pridružite na počitnicah podjetnosti, ki jih pripravlja Javna agencija SPIRIT Slovenija. Imeli boste obilo priložnosti za prijetno druženje, ki ga bomo obogatili s spoznavanjem različnih veščin in nadgrajevanjem kompetenc, namenoma pa bo program bolj lahkoten, da bo dovolj časa tako za spletanje vezi med udeleženci kot tudi za ustvarjanje novih idej.

Druženje bo trajalo od ponedeljka, 26. 10. 2015 s pričetkom ob 11 uri in se zaključilo v četrtek, 29. 10. 2015 ob 15 uri na treh različnih lokacijah. Od treh predvidenih lokacij sta trenutno znani dve, tretja pa bo objavljena na spletni strani Spirita v naslednjih dneh.

Roška Srednja ekonomska šola Ljubljana

Lokaciji SPIRIT-ovih počitnic podjetnosti:

Mc Hostel Brežice, Gubčeva 10a, Brežice,

Mladinski hotel Velenje, Efenkova 61a, Velenje.

PRILOŽNOST ZA DRUŽENJE IN SPOZNAVANJE

Imeli boste edinstveno priložnost, da se nekaj dni družite s sovrstniki, ki si želijo izzivov in osebnega razvoja, in spoznavate med seboj. Program je namenoma sestavljen tako, da bo dovolj časa tako za druženje kot tudi iskanje idej za skupne projekte in reševanje inovativnih in kreativnih nalog.

MOJA PRVA POSLOVNA IDEJA

Na SPIRITovih počitnicah podjetnosti vas bodo izkušeni mentorji vodili skozi proces ustvarjanja in preverjanja vaše poslovne ideje. Tudi če še nimate lastne poslovne ideje ali pa je ta šele v zametkih, boste skupaj z mentorji vaše koncepte razdelali in začrtali naslednje korake za realizacijo poslovne ideje.

Sledili bomo metodi za generiranje idej in iskanje rešitev poslovnih izzivov, ki jo imenujemo prototipiranje. To je pristop, ki se postavlja v kožo uporabnika, obenem pa izhaja iz izhodišča, da je potrebno vsako idejo preveriti na trgu. To metodo s pridom uporabljajo v najuspešnejših svetovnih podjetjih.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Pričakujemo, da se bo SPIRITovih počitnic podjetnosti na vsaki od treh lokacij udeležilo po 40 udeležencev. Za vas smo pripravili tri nočitve v mladinskem hostlu (praviloma 2, 3 in 4-posteljne sobe) ter tri obroke na dan. Stroške programa, nastanitve in prehrane na SPIRIT-ovih počitnicah podjetnosti krije Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, za udeležence pa je udeležba brezplačna.

Program SPIRIT-ovih počitnicah podjetnosti si lahko ogledate na naslednji spletni strani http://www.podjetniski-portal.si/o-podjetnistvu/spirit-ove-pocitnice-podjetnosti/ali skrajšano http://bit.ly/spiritovepocitnice ter izpolnite prijavnico do zapolnitve prostih mest na posamezni lokaciji.

Za več informacij se lahko obrnete na [email protected] ali na telefonsko številko 01 58 91 883.

Prisrčno vabljeni!

Deli objavo

Skip to content