Teden vseživljenjskega učenja 2017 – zaključene 4 delavnice - Srednja ekonomska šola Ljubljana

Teden vseživljenjskega učenja 2017 – zaključene 4 delavnice

V okviru TVU 2017 (Tedna vse življenjskega učenja) smo na Srednji ekonomski šoli Ljubljana, Roški, zaključili že 4 delavnice. 18. 5. 2017 smo gostili na OŠ Mirana Jarca, kjer smo učencem predstavili program ERASMUS + Zakaj se je pametno vključiti v program Erasmus + in kako to storim?, 19. 5. 2017 smo gostili na OŠ Vižmarje Brod kjer sta Roški dijakinji Lara Garbas in Andreja Mandiera, ki obiskujeta program ekonomski tehnik,  ter učiteljica Tea Seliškar Otrin zaupale svojo zgodbo iz prakse v tujini – ERASMUS + Moja zgodba iz prakse v tujini. 1. 6. 2017 smo na Roški gostili udeležence Zavoda RS za zaposlovanje, ki so se na delavnici Inovativen življenjepis seznanili s pomembnimi točkami, ki jih je priporočljivo upoštevati pri pripravi življenjepisa in hkrati spoznali uporaben program, ki omogoča enostavno pripravo inovativnega življenjepisa. 2. 6. 2017 so se udeleženci ZRSZ seznanili s Pripravo na razgovor, ki zagotavlja prepričljiv in samozavesten nastop pri delodajalcih. Vse delavnice so bile uspešno izvedene, saj so bili udeleženci vselej navdušeni nad novimi spoznanji.

V okviru TVU 2017 se obeta še ena brezplačna delavnica na Roški – 13. 6. 2017, to je WORDPRESS – Kako ustvarim brezplačno spletno stran v 6-ih urah? Ta ima že vsa prosta mesta zapolnjena zato vse tiste, ki bi vas tovrstna delavnica zanimala, prosim sporočite na [email protected] in v primeru velikega interesa, lahko izvedemo še izredni termin izvedbe. Delavnice, ki so trenutno še aktivne in jih lahko obiščete so na voljo na tej povezavi. Projekt TVU 2017 se je tudi letos izkazal kot zelo uspešen, saj doprinese širjenje novih znanj, novih poznanstev, nova prijateljstva, nove ideje  in nove priložnosti za vse vključene. 

Pripravila: Tea Seliškar Otrin, prof. mag., koordinatorka in izvajalka delavnic, Srednja ekonomska šola Ljubljana, Roška

Deli objavo

Skip to content