TEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA (TVU) 2017

ekonomski tehnik roška

Tudi letos sodelujemo pri projektu Teden vseživljenjskega učenja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost in pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’. TVU prirejamo v sodelovanju – s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi zunaj naših meja. Z njim želimo pokazati, kako vseživljenjsko učenje lahko izboljša življenje in možnosti državljanov tako na osebni kot na strokovni ravni. Cilj projekta je promocija in udejanjanje Strategije vse življenjskosti učenja za vse in narediti vseživljenjsko učenje vidno in prepoznano kot dobro. Izobraževanja bodo potekala od 12. 5. 2017 pa vse do konec junija 2017.

 

Srednja ekonomska šola Ljubljana, Roška, bo izvajala pet različnih delavnic, v sodelovanju z dijaki iz programa ekonomski tehnik:

1 – INOVATIVEN ŽIVLJENJEPIS 
2 – PRIPRAVA NA RAZGOVOR
3 – ERASMUS + Moja zgodba iz prakse v tujini
4 – ERASMUS + Zakaj se je pametno vključiti v program Erasmus + in kako to storim?
5 – WORDPRESS – Kako ustvarim brezplačno spletno stran v 6-ih urah?

Določanje obsega, termina in lokacija izvedbe je še v teku. Do najkasneje 21. 4. 2017 bodo termini izvedb znani. Že vnaprej vas vljudno vabimo, da se naših delavnic udeležite, saj so te prostovoljne in brezplačne. Prijavo lahko oddate na [email protected].

 

logo_TVU_2017Več informacij o projektu si lahko preberete tu:

Projekt: Teden vseživljenjskega učenja (TVU)

Nacionalni koordinator: Andragoški center Slovenije (ACS)

Spletna stran, FB, Twitter: http://tvu.acs.si;  http://www.acs.si; https://www.facebook.com/; https://www.facebook.com; https://twitter.com/TVUslo

 

Pripravila: Tea Seliškar Otrin, prof. mag., Srednja ekonomska šola Ljubljana, Roška

 

Plakat

 

Deli objavo

Skip to content