Tekmovanje POPRI 2016 - Srednja ekonomska šola Ljubljana

Tekmovanje POPRI 2016

Ekipi AR Bracelet in Circle of Trust sta sodelovali na tekmovanju POPRI 2016 v kategoriji srednjih šol. Tekmovalci so namreč tekmovali v treh starostnih kategorijah, osnovnošolci, srednješolci, študentje in odrasli do 29 let. Ekipi sta 15. marca 2016 oddali poslovna modela, ki sta ju pripravili po metodi vitkega podjetništva. Strokovna komisija je vse prispele poslovne modele ocenila in izbrala 12 najboljših ekip iz vsake kategorije, ki so se v četrtek, 31. marca 2016, predstavile v Primorskem tehnološkem parku pred državno strokovno komisijo. Ekipa AR Bracelet, ki jo sestavljata Gašper Kos in Maja Novak je pripravila poslovni model pod mentorstvom Zdenke Sušec, prof., Jasmine Didić Horvat, prof. in zunanjega sodelavca Marka Lavrenčiča, podjetniškega in startup mentorja.

Med najboljših 12 ekip v kategoriji srednjih šol se je uvrstila ekipa AR Bracelet, ki je v polfinalu tekmovanja v 5-minutni predstavitvi predstavila svoj poslovni model in prototip pred strokovno komisijo v sestavi Maja Požar Andrejašič, REC, raziskave in razvoj, d.o.o.; Elvis Janežič, Instrumentation Technologies d.d.; Matija Klinkon, LED Luks d.o.o.; dr. Aleš Tankosić, predavatelj na Višji strokovni šoli Šolskega centra Nova Gorica.

IMG_20160331_140449580 Marko_Maja_Gasper1

Profesorici Zdenka Sušec in Jasmina Didić Horvat sta sodelovali tudi v državni strokovni komisiji, ki je ocenjevala osnovnošolske poslovne modele.

KOMISIJA OŠ

Tekmovanje POPRI 2016, se bo zaključilo bo 18. aprila 2016 ob 18. uri v SNG Nova Gorica, kjer se bodo predstavili trije finalisti iz vsake kategorije.

Avtorja fotografij:  Marko Lavrenčič in Jure Batagelj

Zdenka Sušec in Jasmina Didić Horvat, Srednja ekonomska šola Ljubljana

Deli objavo

Skip to content