Zakaj Roška? - Srednja ekonomska šola Ljubljana

Zakaj Roška?

[dflip id=”9966″ ][/dflip]
 
Roška je moja odločitev.

Srednja ekonomska šola Ljubljana na Roški 2 je šola z dolgoletno tradicijo in nepretrgoma deluje do danes. Zasnovana je na delovanju Trgovske akademije, ustanovljene 1920. Danes se nahaja  na lepi, prostorni lokaciji  na pragu Ljubljanskih vrat med Golovcem in Grajskim hribom, med Gruberjevim prekopom in Roško cesto. Do šole dijaki prihajajo peš ali z avtobusi mestnega prometa št. 5 in št. 13. Skupna površina šolskih prostorov je dobrih 7000 kvadratnih metrov, imamo preko 35 splošnih in specialnih učilnic.

Pridite in razvili boste – podjetniško miselnost, sposobnost za timsko delo in prodornost.

Osvojili boste:

  • osnove gospodarstva,
  • menedžment, bančništvo, zavarovalništvo …
  • tržno in poslovno komuniciranje,
  • analizo poslovnih situacij,
  • učinkovito uporabo informacijske tehnologije za poslovno predstavitev …

Vas zanima, kako ustanoviti podjetje?

Bi radi vedeli, kako posluje in se razvija?

Poslovne priložnosti v Evropi nas čakajo.

Pri nas imamo. Samo za vas. Sodobno opremljene prostore v učnem podjetju s strokovno usposobljenimi mentorji, ki sledijo sodobnim izzivom gospodarstva. Sodelovali boste s  podjetji doma in v tujini.

In še in več …

Sooblikovali boste raznovrstne projekte na državnem in mednarodnem nivoju. Vaša priložnost, da dokažete svoje talente in potenciale. Pridružite se nam. Že več let smo med najboljšimi.

In potem?

Prihodnost zagotovljena. Čakajo vas delovna mesta v podjetjih in državnih službah. Ali pa morda želite več??? Pridružili se boste študentom sodobnih programov.

Verjamemo v vas, uspeli boste.

 

 

 

 

Deli objavo

Skip to content