Zaključek projekta Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti na SEŠ Ljubljana - Srednja ekonomska šola Ljubljana

Zaključek projekta Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti na SEŠ Ljubljana

Danes je na Srednji ekonomski šoli Ljubljana-Roška, potekal  finalni podjetniški zaključek enotedenskega programa: Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti, ki ga je na podlagi javnega razpisa, omogočila  Javna agencija SPIRIT. 

Ekipe, ki so jih sestavljali dijaki in učenci Srednje ekonomske šole Ljubljana, Srednje šole za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo, Osnovne šole Oskarja Kovačiča in Osnovne šole Antona Martina Slomška Vrhnika so se v 10 skupinah pomerile v pitchanju različnih poslovnih idej. Zmagala je skupina z idejo Moj bus (aplikacija  za pomoč slepim pri orientaciji na avtobusu) , sledila ji je ideja Why?( aplikacija za redno opravljanje domačih nalog) in na tretjem mestu se je znašla še ekipa, ki je razvijala idejo E-demenca (zapestna ura za dementne osebe). Ideje sta z ekipami razvijala podjetniška mentorja Matej Golob in Rok Zevnik, ki sta odlično opravila svoje delo. Pomagalo jima je tudi 13 učiteljic in profesoric in dijaška mentorska ekipa s Srednje ekonomske šole Ljubljana. Poslovne ideje je ocenjevala strokovna komisija v zasedbi: podjetnik Matej Feguš, podjetnik Marin Medak, podjetniški mentor Marko Lavrenčič in direktorica Gea Collega, mag. Nataša Makovec.
 
Mentorici pedagoškega programa projekta: Zdenka Sušec in Jasmina Didić Horvat
 
   Zakljucek prireditve _Spirit
  
 
 
 

Deli objavo

Skip to content