Zaključna konferenca projekta unisVET – 20. 11. 2012

Obvestilo

 

Spoštovani,

V letih 2008-2012 je v Sloveniji potekal projekt unisVET -Uvajanje novih izobraževalnih programov v srednjem poklicnem in strokovnem izobraževanju s področja storitev, financiran iz sredstev Evropskega socialnega sklada(ESS) in sredstev Ministrstva za izobraževanje, kulturo, znanost in šport (MIKZŠ).

 

Obveščamo vas, da bo zaključna konferenca potekala v torek, 20. novembra 2012,v Kongresnem centru Brdo, Predoslje 39, 4000 Kranj,na kateri vam bomo predstavili rezultate našega projekta in zbirko publikacij, ki so nastale v procesu projektno razvojnega dela.

 

Hkrati bo to tudi priložnost za osebni stik in pogovor s sodelavci in z dijaki, prejemniki nagrad za sodelovanje na natečaju SKREIRAJ SE. Strokovna komisija je izbrala najboljše promocijske akcije in nagrade bomo podelili na zaključni konferenci.

 

Zelo nas boste počastili s svojo udeležbo, zato vas že sedaj prosimo, da si rezervirate čas.Vabilos program konference bo objavljeno v začetku novembra na spletni strani www.unisvet.si.

 

Konzorcij unisVETin vsi sodelavci v projektu se vam ob tej priložnosti zahvaljujemo za pomoč in podporo, da smo z vašo pomočjo dosegli in presegli zastavljene cilje.

 

Lepo pozdravljeni,

 

Bojana Sever

vodja projekta

Barbara Krajnc

odgovorna oseba projekta

Deli objavo

Skip to content